Milli Savunma Bakanlığı Paylaştı! 2 Terörist Havaya Uçuruldu

Milli Savunma Bakanlığı 2 teröristin havaya uçurulduğu anın videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüleri izleyen vatandaşlar videoyu yorum ve beğeni yağmuruna tuttular. Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyi Haftanin bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin hava harekâtıyla patlatıldığını açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, ‘Kararlılıkla sürdürdüğümüz Pençe Kaplan Operasyonu neticesinde, Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde tespit edilen 2 […]
Gündem - 12 Temmuz 2020 16:11

Milli Savunma Bakanlığı 2 teröristin havaya uçurulduğu anın videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüleri izleyen vatandaşlar videoyu yorum ve beğeni yağmuruna tuttular.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyi Haftanin bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin hava harekâtıyla patlatıldığını açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, ‘Kararlılıkla sürdürdüğümüz Pençe Kaplan Operasyonu neticesinde, Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. Terör örgütünün tüm inleri başlarına yıkılacak.’ denildi. Video yayınlanmasından kısa bir süre sonra en çok paylaşılan ve beğenilenler arasına girdi.

BENZER HABERLER