RECAİ KUTAN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamız’ın “Bismillâh” diyerek başladığı birkaç kişiden biri olan, Millî Görüş Hareketi’nin önemli isimlerinden, Yeniden Büyük Türkiye idealinin mücadeleci isimlerinden, Saadet Partimizin kurucu Genel Başkanı Muhterem M. Recai KUTAN Beyefendi bu sabah saatlerinde dünya sürgününü tamamlamış ve Cenâb-ı Hakk’a vâsıl olmuştur. Ömrünü İslâm davasının hakimiyeti ve Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni […]
Gündem - 7 Ekim 2024 21:20
Merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamız’ın “Bismillâh” diyerek başladığı birkaç kişiden biri olan, Millî Görüş Hareketi’nin önemli isimlerinden, Yeniden Büyük Türkiye idealinin mücadeleci isimlerinden, Saadet Partimizin kurucu Genel Başkanı Muhterem M. Recai KUTAN Beyefendi bu sabah saatlerinde dünya sürgününü tamamlamış ve Cenâb-ı Hakk’a vâsıl olmuştur.
Ömrünü İslâm davasının hakimiyeti ve Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulması mücadelesine adayan merhum büyüğümüze Allah Teâlâ’dan rahmet diliyoruz. Camiamızın ve sevenlerinin başı sağolsun.
Not: Cenaze namazı yarın (08.10.2024) öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka Camii’nde kılınacak olup, Karşıyaka Mezarlığı’na defin olunacaktır.
BENZER HABERLER